WHAT I EAT IN A DAY

Hey guys! Her til morgen spurgte jeg jer på min Insta-story om I kunne tænke jer at se, hvad jeg spiser på en dag. 78% af svarene var 'ja', så here we go ;-) Jeg vil lige starte med at sige, at det selvfølgelig ikke er hver dag jeg spiser netop disse ting, dette er bare en random dag taget ud af mit liv.

MORGENMAD
Havre/chiagrød med banan og kanel

Her på det sidste har jeg spist havregrød næsten hver eneste morgen. Det er super nemt og hurtigt at lave og så mætter det i længere tid. Jeg topper grøden med banan og kanel (i stedet for sukker) for at gøre grøden lidt sødere.


FROKOST
Avocadomad, fiskefrikadeller og grøntsager

Til frokost spiste jeg egentlig bare hvad der lige var i køleskabet. Det blev til en avocadomad, fiskefrikadeller og lidt grøntsager. Super nemt og så mætter det godt.


AFTENSMAD
Wok med kylling og grøntsager

Til aften lavede min kæreste og jeg denne lækre wok-ret, som består af nudler, kylling og grøntsager. Wok er altid en sikker vinder hjemme hos os, og så er det bare en god måde at få spist en masse grøntsager på. Vi topper altid retten med sur/sød sovs, da det liiiige gør den lidt ekstra god, mmm!


Jeg håber I kunne lide dette lidt anderledes indlæg. Jeg synes i hvert fald at det er meget sjovt at se hvad andre spiser, og få lidt inspiration til hvad man selv kan lave af mad! OBS! I dette indlæg har jeg dog kun valgt at vise de tre "almindelige" måltider på dagen. Normalt spiser jeg også et par mellemmåltider på en dag, som f.eks. frugt, nødder eller lignende.

Ha' en dejlig aften!

Love, N

Følg mig på instagram her: @nathjafollin

Synes godt om

Kommentarer

Amandasand
Amandasand,
virkelig godt indlæg smukke!
nouw.com/amandasand
nathjafollin
nathjafollin,
Tak babe 😘
nouw.com/nathjafollin
AlicesWonderland
AlicesWonderland,
Ser lækkert ud 😍😍
nouw.com/aliceswonderland
nathjafollin
nathjafollin,