UGEN DER GIK

Hey piger, og glædelig søndag. Jeg håber I har haft en dejlig weekend. I dag vil jeg dele lidt billeder fra den forgangne uge med jer. Det har været en skøn og spændende uge med fuld fuld fart på med alt fra kaffedates til nye bekendtskaber, så jeg tænkte derfor at det ville være hyggeligt med et lille tilbageblik.

I må have en skøn dag!

Love, N

Først på ugen mødtes jeg med nogle søde bloggerpiger til en kop te og en masse snak, og bagefter tog vi videre ud og skød outfitbilleder sammen. Det var så hyggeligt, og jeg ser allerede frem til næste gang. Vi har nemlig planer om at gøre det til en lille tradition, haha.

Nadialine, Emilie og jeg ved smukke Christiansborg slot.

Vores dejlige hund, Mollie, på tur. Denne uge har budt på en masse dejlig solskinsvejr (finally!), og det skulle selvfølgelig nydes med en lang tur med hende.

Mmmm.. Det er vist hvad man kalder breakfast goals. Søde Frederikke Hammond som lige flyttet til København, skrev og spurgte mig om vi ikke skulle mødes til en gang morgenmad, så vi tog forbi 42Raw, som simpelthen serverer det lækreste mad. Det kan varmt anbefales!

Midt på ugen mødtes min mor og jeg og kiggede lidt i butikker og sluttede af med en lækker iceblend på Baresso - mums!

Another day, another outfit-picture, hehe. Her er jeg hoppet i en lækker gul sag. Som nogle af jer måske ved, prøver jeg ihærdigt at tilføje lidt mere farve til min garderobe, og er i den forbindelse blevet ret vild med denne karry-gule farve. Den kan da i hvert fald pifte et hvert outfit op. Hvad synes I?

I går var vi inde og fejre fødselsdag for Caspers lillesøster og se lige en udsigt hun har.. Wow. Det måtte lige foreviges ;-)

Ahh, søndage uden planer. Morgenen startede ud med pandekager foran tv'et - jeg klager ikke!

Synes godt om

Kommentarer