POSTCARD FROM MILANO

Mmm. Nok den bedste is jeg længe har smagt. Også selvom det var i regnvejr og den smeltede ned om hænderne på os!

Another day, another pizza! Vi regnede ud, at vi spiste mindst én pizza hver om dagen.. Don't blame us ;)

Vi besøgte flere gange den smukke katedral 'Duomo di Milano', hvilket helt klart er det mest turistede område. Men smuk, det er den altså også! Fun fact: Dette billede er taget kl. 7 om morgenen for at undgå menneskemylder.

Lige op ad katedralen ligger et ekslusivt shoppingcenter 'Galleria Vittorio Emanuele'. Der var så fint, og bygningerne havde så mange smukke detaljer. Her var naturligvis også proppet med mennesker dagen lang - så guess what? Dette billede er taget samme morgen, som det foran katedralen ;)

Mmm. Jeg savner allerede al den lækre pasta og ikke mindst pizza. Kunne spise det hver eneste dag..

En af dagene tog vi en heldags tur til Cinque Terre, som ligger tre timer sydpå med tog. Vi besøgte 3 ud af 5 af de små byer, og det var virkelig det rene ferieparadis! Jeg ville ønske, vi havde haft mere tid dernede.

Overvej lige hvor flot denne restaurant er! Total insta-worthy. Restauranten hedder LuBar og kan både findes på Milanos hovedbanegård, men også midt i byen, hvor dette eventyrlige sted gemmer sig. Det var et af de eneste måltider vi fik, som ikke indeholdt hverken pizza eller pasta, haha. Men en god avokadomad går man nu heller aldrig galt i byen med.

Som I nok har bemærket på min Instagram, var jeg for en tre ugers tid siden et smut til Milano med to af mine veninder, Stephanie og Camilla. Vi var afsted i 4 dage, og det var simpelthen sådan en hyggelig og sjov tur. Der var fart på hver dag, da vi havde en del steder vi gerne ville nå at se, samt nogle bestemte billeder vi gerne ville have taget, men det var det hele værd. Har I nogensinde været i Milano? Hvis ikke, kan det varmt anbefales. Jeg kunne i hvert fald sagtens finde på at tage dertil igen en dag. Jeg håber, I synes om de lidt blandede stemningsbilleder - bedre sent end aldrig <3

  • TRAVEL

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Super gode billeder! Lyder som om I havde en skøn tur❤️
nouw.com/thefashiondove