OUTFIT + WEEKENDPLANER

Affiliate: Blazer: Part Two / T-shirt: Envii / Pants: Here / Shoes: Here

Godaften! Hermed lidt billeder fra den anden dag, hvor jeg mødtes med min veninde inde i byen til en kaffe og lidt arbejde. Jeg synes virkelig, at der er noget ved at sidde på en hyggelig, lille café og arbejde. Vi satte os ind på caféen The Living Room, hvor atmosfæren bare er helt perfekt til det! Der er masser af muligheder for at sidde med sin computer og i baggrunden spilles behagelig musik som ikke forstyrrer, hvilket jeg synes er vigtigt, da jeg ellers ikke kan koncentrere mig, hehe. Mit outfit var egentlig super enkelt. Jeg valgte at mixe en lidt finere blazer med en t-shirt for at gøre det hverdagsagtigt, men hvor det stadig ser sammensat ud. Det synes jeg er ret cool!

Denne weekend byder på lidt forskelligt; I morgen har min far inviteret Casper, jeg og min farmor ud at spise, da jeg endnu ikke har fejret min fødselsdag sammen med min far, så det glæder jeg mig til. Lørdag har jeg fri hele dagen og om aftenen skal jeg arbejde på restauranten. Søndag har jeg ingen planer (endnu), så der bliver helt sikkert tid til lidt arbejde på bloggen. Hvad byder jeres weekend på?

Love, N

#nouwoutfit

Synes godt om

Kommentarer

antoinette
antoinette,
Elsker nuancen og farven på dine billeder! Er der noget særligt sted/app du redigerer eller et særligt filter du bruger? 😊 http://nouw.com/antoinette
nouw.com/antoinette
nathjafollin
nathjafollin,
Tusind tak! Jeg har netop skrevet et indlæg om det ❤️
nouw.com/nathjafollin