MY WEEK PLANS #7

Så er det blevet tid til endnu en omgang week plans. Det er ved at være lang tid siden jeg har fortalt jer hvad jeg egentlig går og laver på en uge, så jeg tænkte at det var på tide. Denne uge byder på en masse spændende ting, så lad os bare komme igang.

Mandag

I dag skal jeg mødes med min veninde @Amandasand inde i København. Vi skal skyde nogle billeder og så finder vi nok et sted at spise en god frokost. Skøn mandag!

Tirsdag

Tirsdag skal jeg igen til København og mødes med min veninde Stephanie. Vi skal forbi et PR bureau og bare hygge et par timer inde i byen. Senere skal jeg til et spændende event med Nouw sammen med nogle andre bloggere, hvilket jeg glæder mig til!

Onsdag

Onsdag skal jeg bare bruge dagen derhjemme på lidt praktiske ting og senere kalder arbejdet.

Torsdag

Torsdag er jeg blevet inviteret til et event med The Body Shop, som jeg er ambassadør for. Jeg har fået lov at tage et par af mine veninder med, så det bliver super hyggeligt.

Fredag/lørdag

Fredag og lørdag skal jeg bare arbejde. Jeg har to lange arbejdsdage i vente, og lørdag aften skal bruges på at pakke til Sverige søndag.

Søndag

Søndag smutter jeg en tur til Sverige sammen med min veninde Camilla. Vi skal til et mega spændende event med Volvo, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om!

Skal I lave noget spændende denne uge?

Synes godt om

Kommentarer