MY WEEK PLANS #6

Hey girls. Så blev det endnu engang mandag, og det er blevet tid til at tage et kig på den kommende uge. Jeg har en masse aftaler næsten hver eneste dag, så det bliver en uge med fart over feltet. Let's go!

Mandag
I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem fra København. Jeg har været inde og mødes med skønne @SheilaMikkelsen til en kop kaffe. Super dejligt at se hende igen! Nu skal jeg lige hjem og vende. Casper og jeg har været sammen i 1,5 år i dag, så det skal fejres med en tur i bio i aften <3


Tirsdag
Tirsdag skal jeg igen mødes med mine søde bloggerpiger. Som jeg nævnte i går, er det ved at blive en fast tirsdagstraditon at mødes til hygge, snak og billeder - så skønt!

Onsdag
Onsdag skal jeg mødes med min barndomsveninde. Vi har planer om at tage en tur i botanisk have, hvilket jeg glæder mig til! Om aftenen kalder arbejdet.

Torsdag
Torsdag skal jeg ses med sødeste @Amandasand inde i København. Vi skal tage lidt billeder og bare hygge. Jeg har faktisk kendt Amanda ret længe (gennem instagram) og kun mødt hende under modeugen, så det er første gang vi ses privat, hvilket bliver super hyggeligt!

Fredag
Fredag har min mor fødselsdag, så hun kommer hjem til os om eftermiddagen til lidt kage og om aftenen tager vi ud og spiser en lækker middag.

Lørdag
Lørdag står den bare på arbejde hele dagen, så der sker ikke det helt vilde.

Søndag
Søndag er vi inviteret hjem til min mor, som holder fødselsdag for lidt af familien. Vi er inviteret til middag - altid lækkert med mors mad, hehe!

Hvad skal I lave af spændende ting denne uge?

Love, N

Synes godt om

Kommentarer

Amandasand
Amandasand,

Glæder mig smukke!

nouw.com/amandasand
nathjafollin
nathjafollin,
Også jeg søde 😍
nouw.com/nathjafollin
JosephineJuninger
JosephineJuninger,

Så fint instagram feed 😉

nouw.com/josephinejuninger
nathjafollin
nathjafollin,
JohannePi
JohannePi,

Hvor lyder det som en hyggelig ud! - og hvor r dine bukser fine til dig

nouw.com/johannepi
nathjafollin
nathjafollin,