MY WEEK PLANS #5

Hey guys. En ny uge er skudt igang og det er derfor igen blevet tid til, at jeg danner mig et overblik over hvad den byder på! Jeg har lidt forskellige ting og sager på programmet, så lad os bare komme igang.

Mandag
I dag er bare en stille og rolig mandag. Jeg skal have arbejdet lidt på bloggen og ryddet ud i mit tøjskab. Der er efterhånden en masse tøj jeg ikke længere bruger, så det er vist på tide at få orden i det.

Tirsdag
Tirsdag skal jeg mødes med nogle af de søde bloggerpiger jeg mødte til det insta meetup jeg var til i sidste uge. Hvis I er i tvivl om hvad jeg snakker om, kan I læse meget mere om det lige HER.

Onsdag
Onsdag skal Casper og jeg ud og købe gave til hans lillesøster og om aftenen skal jeg på arbejde.

Torsdag
Torsdag bliver en hjemmehygge/arbejdsdag. Jeg skal bare have arbejdet lidt på bloggen og ordnet nogle praktiske ting herhjemme. Ellers har jeg egentlig ikke de vilde planer, hvilket nu også er meget rart!

Fredag
Fredag har jeg faktisk heller ikke nogle planer for dagen, men nu må vi jo se om det ændrer sig. Om aftenen kalder arbejdet endnu engang.

Lørdag
Lørdag skal vi fejre fødselsdag for Caspers lillesøster, hvilket bliver super hyggeligt. Det er faktisk første gang, jeg skal ind og besøge hende efter hun er flyttet i lejlighed, så det bliver spændende at se.

Søndag
Ingen planer - det er vel søndag, ikke?

Det var lidt om mine planer for denne uge. Jeg håber også I får en skøn uge!

Love, N

Synes godt om

Kommentarer