MY WEEK PLANS #4

Hey guys. Så blev det mandag igen og jeg er tilbage og klar til at fortælle jer lidt om mine planer for den kommende uge. Denne uge byder på lidt forskellige ting, men der er bestemt en masse at se frem til! Lad os bare komme i gang.

Mandag
Dagen i dag har indtil videre stået på lidt skolearbejde med min studiegruppe. Nu er jeg lige kommet hjem og har lige et par timer til at få slappet af inden arbejdet kalder senere.

Tirsdag
Tirsdag skal jeg ind til byen og mødes med Stephanie. Vi skal skyde lidt billeder og senere skal vi til et spændende Insta-meetup. Men det skal jeg selvfølgelig nok fortælle jer meget mere om snarest! Om aftenen får vi et vennepar på besøg til aftensmad.

Onsdag
Onsdag er planen at Casper og jeg skal ind til byen og hygge. Vi skal kigge lidt i butikker og spise noget god mad. Det er vel Valentinesday, hihi. Har I planer for Valentinesday?

Torsdag
Torsdag har jeg ikke de vilde planer. Jeg skal bare mødes med min studiegruppe i et par timer, og så må vi se hvad dagen ellers byder på.

Fredag og lørdag
Denne weekend bliver en arbejdsweekend for mit vedkommende, men det skal jo også passes (hvis nogen skulle være i tvivl, arbejder jeg på en restaurant).

Søndag
Søndag = ingen planer, hvilket helt sikkert er tiltrængt efter to dages arbejde.

Skal I lave noget spændende i denne uge?

Love, N

Synes godt om

Kommentarer