MY WEEK PLANS #3

Godmorgen guys. Så blev det endnu engang mandag, og det er blevet tid til at jeg fortæller jer om mine planer for denne uge. Det bliver en uge med fart over feltet, hvor jeg skal en masse forskellige, men også spændende ting! Lad os bare komme igang.

Mandag
Jeg sidder lige nu i toget på vej i skole, da vi har en hel dag med fremlæggelser. Når det er overstået, har jeg lige et par timer derhjemme, inden jeg skal afsted på arbejde.

Tirsdag
Tirsdag skal jeg ind til byen, hvor jeg skal have skudt nogle fine billeder til et kommende samarbejde, som jeg glæder mig meget til at vise jer! Ellers står resten af dagen på lidt blog-arbejde.

Onsdag
Onsdag bliver en mega spændende dag! Jeg er nemlig blevet inviteret til to events i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, som begynder i denne uge. Så hold godt øje med min Instagram (følg mig her), da jeg helt sikkert komme til at opdatere en masse derfra. I can't wait!

Torsdag
Torsdag har jeg ingen planer, så det bliver helt sikkert til en hyggedag derhjemme! Det kan man vel heller ikke klage over ;-)

Fredag
Fredag skal vi ud og købe gave til Caspers kusine, som holder stor fødselsdag om lørdagen. Ellers skal jeg have arbejdet lidt på bloggen, og om aftenen står den på hygge og X-Factor.

Lørdag
Lørdag skal Casper og jeg ud og købe et nyt gardin (hvilket vist også er på tide) og om aftenen skal vi til fødselsdag.

Søndag
Søndag bliver helt sikkert en dag uden nogen form for planer, hvilket nok også er ret tiltrængt, hehe.

Jeg håber, I får en dejlig uge!

Love, N

Synes godt om

Kommentarer