MY WEEK PLANS #2

Godmorgen guys! Så er det i dag at #nouw30daychallenge for alvor går i gang, så hvorfor ikke starte den ud med at fortætte min lille føljeton og fortælle jer lidt om, hvad denne uge byder på? Forresten - hvis nogle af jer er i tvivl om hvad pokker det er for en challenge jeg snakker om, kan I læse om det i mit tidligere indlæg lige HER. Lad os komme igang og se lidt på denne uges planer.

Mandag
Dagen i dag skal egentlig bare bruges på at få arbejdet lidt på bloggen, og senere skal jeg mødes med nogle fra mit studie og skrive opgave.

Tirsdag
Tirsdag skal jeg bruge dagen på opgaveskrivning og om eftermiddagen har jeg en kaffedate med min veninde.

Onsdag
Onsdag skal jeg mødes med min mor, og bare hygge og spise en lækker frokost. Ellers står resten af dagen på afslapning. Højest sandsynligt under dynen med en serie eller film. Skønt med en hyggedag!

Torsdag
Torsdag står igen på opgaveskrivning og herefter tager jeg ind og mødes med Stephanie. Om aftenen kalder arbejdet.

Fredag
Fredagens planer er ikke helt fastlagt endnu. Jeg håber lidt på at min gruppe og jeg når at blive færdig med opgaven om torsdagen, så jeg kan få tid til lidt blog-arbejde om dagen. Om aftenen skal Casper og jeg nemlig have en lille date night, hihi. Det er lidt længe siden vi har haft en rigtig kæresteaften, så det bliver dejligt.

Lørdag
Lørdag har jeg endnu ingen planer for dagen. Måske lidt blog-arbejde sniger sig ind og ellers står den bare på afslapning, da jeg skal på arbejde om aftenen.

Søndag
Søndag morgen skal jeg til personalemøde på arbejdet og herefter har jeg ingen planer - skønt!

Som I kan se, skal jeg i denne uge bruge ret meget tid på at skrive opgave, da vi har fremlæggelser i næste uge. Det bliver dejligt når det er overstået. Har I nogle spændende planer for ugen?

Love, N

Synes godt om

Kommentarer