MY WEEK PLANS #1

Godmorgen guys! Så blev det mandag igen, og denne gang tænker jeg at dele mine planer for denne uge med jer. Måske det bliver en fast mandagstradition? Kunne det være hyggeligt at læse om? Lad mig endelig vide hvad I tænker!

Mandag
I dag er en stille og rolig dag. Jeg har en aftale med en af mine veninder. Vi skal ses til en god frokost og bare hygge og catche up!

Tirsdag
Tirsdag skal jeg højest sandsynligt mødes med min studiegruppe og skrive opgave. Ellers ikke de vilde planer..

Onsdag
Onsdag har jeg endnu ingen planer, men regner med at skulle skrive lidt videre på opgaven. Om aftenen skal jeg på arbejde.

Torsdag
Torsdag står den igen på skole og om eftermiddagen skal jeg til et event hos et PR-bureau. Det glæder jeg mig vildt meget til!

Fredag
Fredag står på opgaveskrivning og arbejde. Gaaaab ;-)

Lørdag
Lørdag har jeg afsat dagen til at få lavet en masse arbejde på bloggen og om aftenen skal vi fejre min fars fødselsdag, hvor vi er blevet inviteret ud og spise lækker mad. Mums!

Søndag
Det meste af dagen står på afslapning og om aftenen kalder arbejdet endnu engang.

Som I kan læse, bliver det en uge fyldt med lidt af hvert, nogle ting bedre end andre haha - men mon ikke det bliver en god uge? Lige pt er jeg forresten igang med at planlægge noget spændende, men mere om det snarest! <3

Love, N

Synes godt om

Kommentarer

Amandasand
Amandasand,
lyder som en god uge smukke! ❤️
nouw.com/amandasand
nathjafollin
nathjafollin,