MY SAVED INSTAGRAM PICTURES #2

Godmorgen guys! Nyder I weekenden? For ikke så længe siden udgav jeg indlægget 'My saved Instagram pictures #1', som jeg kan se, at der var stor interesse i. Derfor tænker jeg at fortsætte med at dele de Instagram billeder jeg gemmer, og dermed gøre det til en ny serie her på bloggen. Nedenunder kan I se nogle af de billeder, jeg har gemt på det seneste. Enjoy!

Love, N

1. @filippahnhem: Dette billede er bare så smukt og fredfyldt, hehe. Det minder mig om hvor meget jeg har brug for en spa day.. Åh. Det kunne jeg altså godt lige nu!

2. @alessaa_w: Another day, another croissant. Ja, der er vel ikke så meget andet at sige end; bestiller du en croissant, så husk lige at tage et billede, det er ALTID instavenligt ;-)

3. @sqvarforth: Stina deler altid sådan nogle lækre outfitbilleder, men dette fangede især mit øje. Jeg er helt vild med farverne i billedet - og bukserne!

4. @allaboutelisa: Elisa er en pige jeg flittigt følger med hos. Hendes feed inspirerer mig så meget og hun har den fedeste stil. Desuden er jeg nødt til at eje en lignende jakke, som den hun har på. Den er så fin.

5. @jannid: Follow that dream. Det må man i den grad sige, at Janni gør. Hun er den sejeste boss-lady, og jeg elsker at følge med i hendes liv. Bonus info: Både Janni og hendes kæreste har en Youtube kanal, hvor de deler ud af deres dream life. Warning: Man bliver måske liiiidt misundelig ;-)

6. @simonetajmer: Åh, det her billede er så sødt. Man kan da ikke andet end at blive glad af at se på det. Simone er en af mine yndlings danske bloggere, hun er altid så positiv og overskudsagtig. I like!

Synes godt om

Kommentarer