MY SAVED INSTAGRAM PICTURES #1

Hey guys! I dag tænkte jeg, at jeg ville vise jer nogle af de billeder jeg har 'gemt' på Instagram på det seneste. Det er en vildt smart funktion, at kunne gemme billeder på Instagram i stedet for at skulle gemme dem på sin mobil. Jeg gør i hvert fald stor brug af det, da jeg finder rigtig meget af min inspiration gennem Instagram. Et lille tip: man kan endda lave forskellige mapper derinde og dele billederne op i kategorier, f.eks. efter outfits, mad osv, så det er nemmere at navigere imellem.

Nedenunder kan I se nogle af de billeder jeg har gemt.
Jeg håber, I finder dette indlæg inspirerende. Lad mig endelig høre hvad I synes!

Love, N

1. @donnaromina: Kan I mon gætte hvorfor jeg gemte dette billede? I mean.... Se lige den der strik! Jeg må altså eje én lignende, haha. Ej. Jeg synes Rominas profil er super fin - og fyldt med outfit billeder, så hvis I mangler lidt inspiration til outfits, ved I nu hvem I skal tjekke ud!

2.@amandaengstrand: Amandas profil er én, jeg tit klikker ind på for at finde inspiration. Jeg synes hun har en mega cool stil og hendes hendes feed er to die for!

3.@johannaeolsson: Jeg faldt bare for dette billede med det samme, er så vild med the parisian vibe hehe! Johanna er fra London, men poster ofte billeder fra Paris, og er der noget jeg er helt vild med, så er det Paris. Og billeder fra Paris. Det kan bare ikke være andet end flot - og instavenligt ;-)

4. @mariabeyers: Hvad kan jeg sige. Marias insta-feed er bare altid on point! Hun tager de fineste billeder og har sans for detaljer, og så er hun bare skide smuk. Helt klart en kæmpe inspiration.

5. @xeniaoverdose: Jeg har fulgt Xenia i laaang tid. Hun er altid på farten, rejser rundt og tager billeder på de vildeste locations. Desuden har hun mega cool stil og er bare mega cute.

6. @couturekulten: Laura har en helt unik stil. Jeg er vild med den måde hun skiller sig ud på. Hendes Instagram er fuld af farver og mønstre og er helt klart et besøg værd.

Synes godt om

Kommentarer