LEO DRESS + LIFE UPDATE

Dress here // Jacket here

Så er det officielt efterår, og for mit vedkommende begynder en helt ny hverdag lige om lidt. Det slog mig pludseligt, at jeg helt havde glemt at fortælle jer, at jeg er kommet ind på nyt studie. Jeg skal læse til Multimediedesigner, og har første dag her på mandag. Det bliver rigtig spændende, da det jo er et helt nyt kapitel i mit liv, men jeg er sikker på, at jeg endelig har fundet den rette vej for mig uddannelsesmæssigt. Som nogle ved har jeg virkelig strugglet med at finde ud af, hvilken vej jeg skulle gå, og har også sprunget fra et par uddannelser førhen, desværre. Det er ikke let og jeg har følt mig utrolig presset, da jeg har følt at jeg har spildt mit liv på noget, jeg slet ikke skulle bruge til noget alligevel. Men på den anden side synes jeg egentlig også, at det har været fedt at prøve lidt forskelligt af. På den måde har jeg i hvert fald fundet ud af, hvad jeg ikke skal.

For at snakke om noget helt andet, så tænkte jeg at jeg lige ville vise jer ovenstående outfit. Jeg har kombineret en leopardkjole med en læderjakke, hvilket jeg synes giver en vildt fed kontrast. Da det jo er begyndt at blive lidt køligere i vejret, og man gerne vil kunne have bare ben lidt endnu, synes jeg at det ser godt ud at smide en fed jakke udover en kjole, hvilket også gør outfittet lidt mere råt, som jeg personligt elsker. Hvad synes I om looket?

So now it's officially autumn, and a whole new chapter is about to begin for me. It suddenly came to my mind that I had totally forgotten to tell you that I will be studying Multimedia Design. My first day is on Monday. It's gonna be so exciting as it's a whole new chapter in my life, but I'm sure I've finally found the right path for me. I've really struggled to figure out which way I should go and also I've dropped out a few times before, unfortunately. It's not easy and I've felt a huge pressure because I've felt that I've wasted my life. But on the other hand, I also think that it's been good to try some different things. In that way I've found out what I don't want with my life.

To talk about something completely different, I wanted to show you this outfit. I'm wearing a leopard dress with a leather jacket which I think gives a nice contrast. Since it's starting to get a little colder outside I think it's nice to wear a jacket over a dress. In that way I think that the outfit gets a little more cool, which I love. What do you think about the look?


Synes godt om

Kommentarer

johanneappel
johanneappel,
Jeg er vild med dit outfit, søde! Jeg glæder mig til at høre mere om din nye uddannelse 😊 <3
nouw.com/johanneappel
nathjafollin
nathjafollin,
Tak søde Johanne 😘
nouw.com/nathjafollin
Thefashiondove
Thefashiondove,
Lyder utrolig spændende - held og lykke med den nye uddannelse ❤️❤️
nouw.com/thefashiondove
nathjafollin
nathjafollin,
Victoriamarie
Victoriamarie,
håber du har fundet din drømme uddannelse- og virkelig fine billeder!
nouw.com/victoriamarie
nathjafollin
nathjafollin,