JEG HAR FÅET NOK

Hej piger. I dag har jeg et helt særligt emne på hjerte. Nemlig et emne som har stort fokus for tiden, og som for første gang i mange år ramte mig personligt. Bodyshaming. De som kendte mig, da jeg var i mine teenageår, ved, at jeg havde meget svært ved at tage på, og nok var det man kalder undervægtig. Det skal siges, at jeg spiste helt normalt, og at jeg altid har været (og stadig er) meget madglad. Jeg KUNNE bare ikke tage på, lige meget hvor meget jeg spiste. Dét skulle jeg, åbenbart, høre for, og fik kommentarer som "skulle du ikke tage og spise lidt mere", "tag nu noget mere sovs", osv. Ret nedladende når man tænker over det, right? Man siger jo heller ikke til folk, som er overvægtige, at de skal spise mindre.

Det, der får mig til at tage lige præcis dette emne op i dag er, at jeg havde en ret så ubehagelig oplevelse på mit arbejde i går. Jeg arbejder som tjener, og havde derfor betjent et bord hele aftenen, hvortil vi kommer til, at de skal betale. Vi talte lidt om vind og vejr, og de spurgte ind til mit arbejde, hvor en af gæsterne ved bordet pludselig udbryder: 'Nå, men det ser da ikke ud til, at de giver dig så meget at spise i køkkenet, hva'? Forbavset stod jeg dér, og anede slet ikke hvad jeg skulle sige.. Normalt har jeg intet problem med at sige min mening eller komme med en kæk kommentar, men lige dér stod jeg bare mundlam. Alle de kommentarer fra min fortid ramte mig, og selvom det er mange år siden, gjorde det mig faktisk ret trist?

Jeg står meget uforstående overfor, hvordan nogle mennesker føler et behov for at kommentere på andres kroppe. Om man er tyk eller tynd, giver det absolut ingen ret til at kommentere eller for den sags skyld dømme personen. Alle mennesker er smukke præcis som de er, og jeg har simpelthen fået nok af al den bodyshaming.

Hvad er jeres tanker omkring dette emne? Lad mig endelig høre <3

Synes godt om

Kommentarer

AlicesWonderland
AlicesWonderland,
jeg kan så meget relatere til det her smukke!! jeg kan heller ikke tage på, og har også selv fået den slags kommentarer... det er simpelthen usmageligt!! kan virkelig heller ikke forstå hvordan nogen kan tillade sig at sige sådan noget. i den slags situationer må vi tænke på, at det siger mere om dem end det gør om os. også selvom det aldrig er rart at høre 😟 <3 men sådan noget her kan virkelig også få mig helt op i det røde felt!
nouw.com/aliceswonderland