ER BLOGGING BLEVET MAINSTREAM?

Jeg har i lang tid gået med noget på hjertet, som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Det er faktisk noget jeg har tænkt på, inden jeg selv begyndte at blogge. Som I måske har gættet handler det om blogging, og om dét at være blogger er gået hen og blevet mainstream. Jeg har efterhånden læst nogle forskellige indlæg omkring dette, og fundet ud af at der er nogle af de lidt større bloggere som faktisk føler sig generet af, at der kommer flere og flere bloggere til. Nogle tvivler endda på hvorvidt de selv skal fortsætte, siden alle i dag kan kalde sig blogger. Jeg kan huske, at jeg var sådan lidt skræmt over det, inden jeg for alvor tog springet og oprettede min blog. Jeg tænkte over, om jeg bare ville blive 'endnu en blandt mængden', og det holdt mig tilbage for at turde starte selv. Jeg blev dog enig med mig selv om, at hvis man virkelig VIL noget, så handler det bare om det gøre det. Man bliver nødt til at springe ud i noget engang imellem, også selvom der er visse meninger om det. Der gik virkelig lang tid før jeg tog mig sammen og tog chancen, men hvor er jeg dog glad for, at jeg gjorde det!

Det kan godt være, at det at være blogger ses som værende mainstream i dag, og det kan jeg på en måde godt forstå. For JA, der er mange der opretter en blog, men så blogger de en måned eller to, hvorefter de mister lysten igen. Der kan man så spørge sig selv, om de startede bloggen af de rigtige grunde eller blot fordi det er blevet 'en ting' at have en blog. Jeg startede min blog, fordi jeg havde et ønske om, at inspirere andre med dét, der inspirerer mig. Jeg har altid godt kunne lide at skrive, og jeg elsker at være kreativ, hvad enten det handler om at tage billeder og redigere dem, at lave fine collager eller dele mine tanker. Jeg tror, at der er rigtig mange der starter en blog, fordi de finder ud af, at der kan være penge i det. Læs: KAN. Det er efter min mening den helt forkerte grund til at starte. Det er lysten, der driver værket, som man siger. Ikke pengene. Sådan er det med alt arbejde, for hvis man arbejder med noget, man ikke er passioneret omkring, så går det ikke. Det kender alle til på den ene eller den anden måde, er jeg sikker på!

Nå, for at vende tilbage til det med, at nogle ligefrem føler sig generet af, at bloggerverden 'udvider' sig, har jeg bare at sige; hvorfor? Hvis man virkelig vil det man laver, skal man ikke bekymre sig så meget over, at andre også vil det. Og det er langt fra de fleste, der som sagt fortsætter. Men i takt med at det er blevet så populært at dele sit liv online, er der også flere og flere der begynder at åbne øjnene op for bloggerverdenen. Jeg synes dog kun, man skal se det som en god ting. Tænk på, at en ny blogger kan være en potentiel kollega og faktisk bidrage med noget helt nyt og inspirerende, hvem ved? Jeg kan dog godt se, at hvis man har blogget i rigtig mange år - lige siden der ikke var så mange, der gjorde det, at det kan være sådan lidt "nå, endnu én, der kalder sig blogger", hvis vedkommende der starter en blog, starter med et helt forkert formål og at det virkelig bare skinner igennem at de slet ikke brænder sådan rigtigt for det. Der er nemlig meget arbejde bag det at være blogger, som de fleste ikke ved. Det er ikke blot at tage et par outfit- eller kaffebilleder i ny og næ. Det handler om planlægning og vigtigst af alt; dedikation. Jeg synes dog at det er vigtigt at give alle en chance. Alle skal da have lov til at prøve at starte en blog, hvis de gerne vil. Så længe man har det sjovt med det man laver, så kan jeg ikke se, at det kan skade nogen. Hvad tænker I?

Love, N

Synes godt om

Kommentarer

MichelleGrandjean
MichelleGrandjean,
Virkelig godt indlæg! Kan ikke være mere enig, i det du skriver. Du har så ret!❤️
nouw.com/michellegrandjean