MIN FØDSELSDAG I BILLEDER

Casper inviterede mig på champagne brunch inde på Amager. Vi spiste på Café Phenix, som tilbyder det lækreste brunchbord.

Senere på dagen kom min mor på besøg og havde købt lækre, lyserøde kager med. Mums!

Om aftenen spiste vi god mad på restauranten Bones i Roskilde - det kan varmt anbefales!

Min dejlige kæreste og jeg <3

Et par billeder fra i lørdags, hvor jeg blev fejret af en håndfuld gode venner!

Hermed lidt billeder fra min fødselsdag samt fest i lørdags. Jeg fik ikke taget så mange billeder i lørdags, da lyset ærligt talt ikke var det bedste i det lokale, vi var i. Men jeg fik da et par stykker, som I kan se ovenfor. I torsdags på min fødselsdag blev jeg virkelig forkælet fra morgen til aften af min mor og Casper med god mad, kage og gaver. Jeg kunne ikke bede om mere <3

Desværre har jeg scoret mig en dejlig omgang forkølelse og ondt i halsen. Det startede faktisk allerede i onsdags, og jeg har ihærdigt prøvet at holde det nede med spandevis af te, ingefær, bolcher osv, men efter i lørdags tog det altså virkelig til, så jeg har egentlig bare ligget under dynen både i dag og i går. Det er da godt, at jeg har efterårsferie... selvom jeg nu hellere ville have brugt den på noget andet end at ligge i sengen. Jeg håber, at jeg kommer hurtigt ovenpå igen, da jeg stadig har et par fødselsdagsfejringer til gode, som jeg glæder mig til!

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend.

Love, N

Synes godt om

Kommentarer