RANDOM FACTS OM MIG #2

Hey guys. Jeg har tidligere lavet et indlæg hvor jeg fortalte jer nogle random facts om mig selv (hvis I endnu ikke har læst det, kan I læse det HER), men tænkte at jeg ville lave et mere, så I kan lære mig endnu bedre at kende. Så her kommer de:

1. Jeg er ikke så god til at drikke kaffe. Jeg er ret glad for iskaffe/iceblends fra Baresso, men almindelig kaffe har jeg altså ikke helt "lært" at drikke endnu. Kun hvis der er mælk i, så kan det lige gå an.

2. Jeg bor sammen med min kæreste i Roskilde, og sammen har vi en lille hund, der hedder Mollie.

3. Jeg bruger briller. Eller det gør jeg i hvert fald derhjemme. Til dagligt bruger jeg kontaktlinser, da jeg ikke er helt så glad for at have briller på i offentligheden. Måske det kommer en dag, men lige nu har jeg det bedst med linser.

4. Jeg har det med at tænke lidt for meget over tingene nogle gange, og når jeg først har en tanke i hovedet har jeg svært ved at slippe den eller indse at det måske bare er en bagatel.

5. Der skal ikke så meget til før jeg får blå negle/læber, når jeg fryser. Her den anden dag stod jeg og skulle skære noget kylling ud, (som altså bare havde været i køleskabet), og der blev mine negle blå?! Så mærkeligt haha.

6. Jeg elsker at rejse. Jeg har været mange forskellige steder, da mine forældre altid har været gode til at tage mig med ud at rejse siden jeg var helt lille, men der er stadig mange steder jeg rigtig gerne vil opleve!

Det var nogle lidt blandede facts om mig, men jeg håber, at det kunne give jer et lille indblik i hvem jeg er.

Ha' en dejlig aften!

Love, N

Synes godt om

Kommentarer