DE BILLEDER I IKKE SER

The pics that never made it to Instagram.... Haha! I dag tænkte jeg at lave et lidt sjovt og anderledes indlæg, end hvad jeg plejer. Jeg synes nemlig det er vigtigt at gøre opmærksom på, at selvom det udefra kan se så perfekt og poleret ud på de sociale medier, så er størstedelen af de billeder der bliver taget, altså billeder som dem I ser nedenunder. Der skal nemlig altid tages en hundrede stykker, inden det 'perfekte' billede er i kassen. Det er ikke altid let at blive gjort tilfreds. Derfor synes jeg, at I fortjener at se, hvilke billeder der altså OGSÅ findes af mig.. Enjoy ;-)

Når man lige hurtigt skal huske at rette på tøjet. Det hele skal jo se ordentligt ud, ikke?

Jeg ved ikke hvordan, men på halvdelen af alle de billeder jeg får taget, formår jeg ALTID at lukke øjnene. Ellers ærgerligt, da lyset er yderst fantastisk på dette billede.. Not. Måske vi skulle prøve med blitz?

Når man lige skal have styr på solbrillerne.... Det er jo heller ikke nemt.

"Tag lige et billede, mens jeg drikker kaffe. Det ville se cute ud. Har du taget det??"

"Jeg skal lige have et billede med jakken på skuldrene, det plejer at se nice ud". Så mangler vi bare lige, at det skal STOPPE med at blæse. Dem der kender mig, ved hvor vanvittigt sur jeg kan blive over blæst. Det er lidt skørt.

Når man bliver træt midt i det hele, må man jo lige snuppe en powernap. Ej men altså, hvorfor kan jeg ikke bare holde øjnene åbne?!

"Mit hår er lidt fladt i dag. 2 sek, skal lige svinge det om på den anden side.." - *KLIK*

Koncentreret type. Men igen, der skal jo være styr på det hele - også tasken.

Når man lige glemmer, hvilke sko man har taget på i dagens anledning..

Godt, så har vi styr på skoene. Så mangler vi bare lige at ÅBNE ØJNENE ;-)

At få taget outfitbilleder om vinteren er ikke sjovt. Jeg gentager; IKKE sjovt. Ad, hvor er det koldt!

Vi slutter af med endnu et "jeg svinger lige håret om på den anden side". Det er jo sådan et pænt øjeblik at blive 'fanget' i..

Det var det for denne gang. Lad mig endelig vide om det var noget, I synes var sjovt at se. Jeg synes personligt selv, at det er lidt sjovt at se hvad der gemmer sig 'bag facaden'. Idéen til indlægget fik jeg fra bloggeren Frederikke Egel. Hun har efterhånden lavet en del indlæg som dette, som jeg synes I skal gå ind og tjekke ud! I kan finde dem lige HER.

Love, N

Synes godt om

Kommentarer