ARTISTRY HYDRA-V

Hey guys. I dag skal det handle om hudpleje og i den forbindelse vil jeg vise jer disse lækre produkter fra mærket Artistry, som jeg netop har fået hjem. Jeg var for et par uger siden til et event med dem, hvor vi blev introduceret til mærket, som ikke er så kendt i Danmark endnu. Vi blev både introduceret til produkterne og fik vist og afprøvet dem på egen hud.

Det var et super hyggeligt event, og jeg endte med at købe de to produkter fra kollektionen "Hydra-V" som I kan se på billederne. Den ene er en cleanser, som er et produkt der skånsomt fjerner makeup, urenheder og snavs fra din hud uden at udtørre den. Gelen bruges som det første trin i hudplejerutinen og herefter kan man påføre toneren for at fuldende rutinen. Toneren går ind og fjerner det allersidste makeup eller urenheder som evt. kan være på huden og forbereder huden til at kunne absorbere efterfølgende produkter man kommer på huden (fugtighedscreme, øjencreme osv). Cleanseren og toneren er begge to både allergitestet og testet af hudlæger, og de er velegnet til alle hudtyper.

Jeg glæder mig til at afprøve produkterne, og så tænker jeg at lave en lille update efter noget tid, hvor jeg fortæller jer hvad jeg synes. I mellemtiden kan I tjekke kollektionen ud lige her.
Ha' en dejlig weekend!

Love, N

Synes godt om

Kommentarer